Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT |
Header til fremskudt funktion med logoer

Fremskudt funktionpilKurserpilSeptember 2021

September 2021

Webinar til frontpersonale om angst hos børn og unge

Efter forespørgsler fra frontpersonale på skoler om, hvordan de skal forholde sig til elever med angst, har vi optaget et webinar om angst hos børn og unge.

Vores hensigt med webinaret er ikke, at frontpersonalet skal ud og udøve behandling, men at give en indsigt i, hvordan angst kan behandles ud fra en kognitiv adfærdsterapeutisk ramme.

Vores håb er, at denne viden kan imødekomme nogle af de spørgsmål, som vi får stillet f. eks. om læreren kan gøre noget, som kan forværre barnets angst.

Du kan tilgå webinaret ved at tilmelde dig på Plan2Learn

 

FØLELSER OG FØLELSESREGULERING - EN INTRODUKTION

Webinaret er for dig, der har gennemset oplægget ”FØLELSER OG FØLELSESREGULERING - EN INTRODUKTION” (se link dertil nedenfor) og er interesseret i at lære mere om redskaber, hvorigennem man kan hjælpe sit barn/teenager til at regulere svære og stærke følelser.

Webinaret er rettet til forældre, der har skolebørn eller teenagebørn og foregår online, således at du sidder der hjemme med din computer. Webinaret foregår 2 eftermiddage med 14 dages mellemrum. Varighed: 2 timer pr gang.  Der vil maksimalt være 7 andre forældrepar tilstede foruden dig/jer. Webinaret vil veksle mellem oplæg og gensidige drøftelser af redskaber og erfaringer.

Du kan tilgå webinaret ved at tilmelde dig på Plan2Learn


Siden er sidst opdateret 25-8-2021Se kontaktoplysninger for Fremskudt Funktion | Tilgængelighedserklæring