Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT |
Fremskudt funktionpilNyhederpilNyhederpilSpændende kompetencekursus i Middelfart

Spændende kompetencekursus i Middelfart

Kommunale og regionale medarbejdere i Fremskudt Funktion var 25. og 26. maj på kompetencekursus med oplæg og erfaringsudvikling på programmet. Modsat de seneste mange måneders aktiviteter var kurset med fysisk fremmøde og foregik på internat i Middelfart.

Muligheden for at mødes igen fysisk vakte begejstring, og da programmet samtidig bød på spændende oplæg, blev internatet betragtet som en succes.

- Det var to gode og spændende dage, hvor jeg særligt vil fremhæve et oplæg om ”gaming”. Oplægget gjorde op med mange af de myter der er omkring skadelige effekter af computerspil, og det synes jeg er vigtigt at give videre. Oplægsholderen var helt ajourført på forskningen inden for området, så det gjorde kvaliteten enorm høj, fortæller Stine Kyed Holm, specialpsykolog og regional projektmedarbejder i Fremskudt Funktion.

På internatet sad de kommunale og regionale medarbejdet blandet sammen, så der var rig mulighed for at udveksle erfaringer på kryds og tværs.

- Det synes jeg, fungerede rigtig fint, og jeg fik talt med nogle som jeg ikke før har haft så meget kontakt til fra andre områder end mit eget. Det var spændende at høre om, hvordan vi hver især arbejder i projektet, og jeg fik nogle gode inputs, jeg kan tage med videre, fortæller Stine Kyed Holm.

Kompetencekurset foregik på HUSET i Middelfart og blev orkestreret af facilitator Michael Petersen og projektkonsulent Sisi Ploug Pedersen. 


Siden er sidst opdateret 3-6-2021Se kontaktoplysninger for Fremskudt Funktion | Tilgængelighedserklæring