Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT |
Fremskudt funktionpilNyhederpilNyhederpilIngen børn og unge skal falde mellem to stole

Ingen børn og unge skal falde mellem to stole

I seneste udgave af Region Syddanmarks sundhedsmagasin ”Sund i Syd” kan du læse om, hvordan Fremskudt Funktion er med til at sikre den nødvendige hjælp til børn og unge i mistrivsel. Læs mere om historien her.

Selvom Danmark har et velfungerende sundhedsvæsen, hvor alle har adgang til hjælp, findes der eksempler på ulighed i vores sundhedssystem.

Derfor har Danske Regioner sat ind for at komme uligheden til livs. Region Syddanmark sætter fokus på uligheden i seneste nummer af sundhedsmagasinet ”Sund i Syd”. Her kan du få et indblik i, hvad ulighed i sundhed er, og du kan læse mere om, hvordan regionen arbejder på at skabe mere lighed.

I Fremskudt Funktion arbejder vi på at skabe mere lighed ved at sikre, at alle børn og unge i mistrivsel får den hjælp, de har brug for. Godt 500 familier har været forbi et af vores sparringsteams, hvor omdrejningspunktet er familien og dens behov.

Det kan du læse mere om i ”Sund i Syd”, hvor der er gjort plads til en fortælling om, hvordan kommunale og regionale medarbejdere i Fremskudt Funktion arbejder med at sikre, at ingen børn og unge falder mellem to stole i sundhedsvæsenet.

Du kan læse historien om Fremskudt Funktion, og resten af bladet, lige her.

 

Fremskudt Funktion Sund i Syd


Frederik Kristensen er psykolog i Assens Kommune, og Tina Andersen er projektmedarbejder i regionens børne- og ungdomspsykiatri. De er med til at sikre, at børn og unge i mistrivsel kan få hurtig hjælp. Samarbejdet mellem regionen og de 22 kommuner hedder ’Fremskudt Funktion’. Foto: Heidi Lundsgaard


Siden er sidst opdateret 12-1-2021Se kontaktoplysninger for Fremskudt Funktion | Tilgængelighedserklæring