Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT |
Fremskudt funktionpilNyhederpilNyhederpilNy sektion på hjemmesiden med overblik over frivillige tilbud

Ny sektion på hjemmesiden med overblik over frivillige tilbud

Frivillige tilbud kan have stor betydning for børn og unge i mistrivsel, og derfor har vi sat ekstra fokus på frivillighed via en ny sektion på vores hjemmeside. Den nye sektion finder du i menuen ”projektet”, eller ved at læse mere her.

Når børn og unge ender i mistrivsel, så kan frivillige tilbud være et givende supplement til de øvrige nødvendige indsatser. Derfor har Fremskudt funktion i sommer indgået 5 samarbejdsaftaler med frivillige organisationer i Region Syddanmark.

For at synliggøre hvilke frivillige tilbud målgruppen for Fremskudt funktion kan få gavn af, har vi lavet en ny sektion på vores hjemmeside, hvor vi skriver mere om, hvem vi samarbejder med, og hvilke øvrige frivillige tilbud der kan hjælpe.

Den nye sektion om vores samarbejdsaftaler finder du her

Øvrige tilbud til målgruppen for Fremskudt funktion

Ud over de 5 organisationer, Fremskudt funktion samarbejder med, så findes der en lang række andre organisationer og foreninger med gode frivillige tilbud, som børn og unge og deres pårørende, samt fagfolk i Fremskudt funktion, kan få gavn af. Disse tilbud har vi også samlet i vores nye sektion, hvor du finder links til de frivillige organisationer.

Den nye sektion om øvrige frivillige tilbud finder du her


Siden er sidst opdateret 23-11-2020Se kontaktoplysninger for Fremskudt Funktion | Tilgængelighedserklæring