Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT |
Fremskudt funktionpilNyhederpilNyhederpilWebinar giver øget fleksibilitet

Webinar giver øget fleksibilitet

I Fremskudt funktion har vi netop færdiggjort et webinar til forældre med børn med angst eller OCD. Webinaret bestod af 4 sessioner, og de spæde erfaringer tyder på både gevinster og udfordringer.

- Overordnet er det gået rigtig godt, men der er også udfordringer. Ikke alle har webcam slået til, og det giver en anden dynamik, at vi ikke sidder sammen og kan se hinanden. Men jeg har kunne mærke på flere forældre, at de har været inde og kigge i dem selv, og det er store ting, fortæller projektmedarbejder Tina Andersen, der var underviser på webinaret.

En af fordelene ved webinaret er fleksibiliteten, som gør det lettere at deltage i en ellers travl hverdag.

- For min familie har det været meget tidsbesparende, at det har været et webinar, og det har givet en fleksibilitet, som har gjort det muligt at være med. Jeg har været med alle gange, og jeg har fået et godt indtryk. Tina har været god til både at forklare og lytte, og så har hun skabt et rigtig godt flow mellem spørgsmål og undervisning, fortæller forælder og deltager Jesper Ortved.

- Jeg har fået en god forståelse for mit barns angst og en forståelse for, hvad det rent faktisk er, der sker inde i hjernen. Samtidig har jeg fået værktøjer, jeg selv kan bruge som forælder, og det har været rigtig godt, slutter han.

Webinaret var et forsøg, som nu skal evalueres. Her skal projektteamet blandt andet undersøge, om webinarer kan fungere som alternativ til forældrekurser i de perioder, hvor restriktioner ikke tillader fysiske kurser.

 

Siden er sidst opdateret 17-11-2020Se kontaktoplysninger for Fremskudt Funktion | Tilgængelighedserklæring