Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT |

Nyhedsbreve

På siden her finder du vores nyhedsbreve, hvor du kan læse om, hvad der rører sig i projektet.

Mulig permanentgørelse af Fremskudt Funktion - nyhedsbrev februar 2021

Seneste nyhedsbrev giver blandt andet en status på projektet under COVID-19, en opdatering på projektevalueringen fra Syddansk Sundhedsinnovation samt informationer om en mulig permanentgørelse af projektet.

Læs hele nyhedsbrevet her

Første webinar afsluttet - nyhedsbrev november 2020

COVID-19 har ført til ændringer i Fremskudt funktion, men projektet kører fortsat på fuld damp. Her følger en status på projektet under COVID-19, et forældrewebinar, en igangværende evaluering af projektet samt et kig på samarbejdsmøder med syddanske kommuner.

Læs hele nyhedsbrevet. 

Nyt webinar til forældre om angst og OCD - nyhedsbrev september 2020

Fremskudt funktion gør status på projektet efter en sommerperiode med fokus på samarbejdsaftaler med frivillige organisationer samt kommende møder mellem samarbejdspartnerne i Fremskudt funktion i hver kommune. Projektet har derudover indsamlet data, som giver et overblik over årsagerne til, at sager ender på sparringsmøder.

Læs hele nyhedsbrevet.

Ny "flyver"-medarbejder skal sænke ventetid - nyhedsbrev juni 2020

Satspuljeprojektet Fremskudt funktion er nu halvvejs inde i den 3-årige projekt- periode, og her følger en status på projektet med fokus på succesfuld omlægning til digitale sparringsmøder, som også har givet praktiserende læger bedre mulighed for at deltage, samarbejde med frivillige organisationer, erfaringer fra de første forældrekurser og en ny kommende projektmedarbejder med ”flyver”-funktion.

Læs hele nyhedsbrevet.

Nye kurser til forældre med børn i mistrivsel - nyhedsbrev december 2019

Fremskudt funktion har været i gang i ni måneder nu, og her følger en status på sparringsteamsene, samarbejdet med de frivillige og forældrekurser.

Læs hele nyhedsbrevet.

Fokus på frivillig indsats - nyhedsbrev april 2019

Fremskudt funktion har været i gang i en måned nu, og her følger en status på sparringsteamsene og samarbejdet med de frivillige.

Læs hele nyhedsbrevet.


Siden er sidst opdateret 26-2-2021Se kontaktoplysninger for Fremskudt Funktion | Tilgængelighedserklæring